Het begon allemaal 2 jaar geleden toen Marco besloot dat het tijd was om een simpel feestje te houden. Het doel was eigenlijk om de vakantiefoto’s van dat jaar te bekijken onder het genot van een stukje vlees en een lekker pilsje. Dit tuinfeest bleek een groot succes.
Een jaar later was het feest nog steeds niet vergeten en een vervolg moest zeker komen. Omdat het dit jaar groter van opzet werd is Gijs bijgesprongen om een handje te helpen. Het tuinfeest werd druk bezocht, een DJ aanwezig en de biertap functioneerde prima. Wederom een geslaagd feest.
Dit jaar bestaat de organisatie uit drie personen. Linde is ook te hulp geschoten, tot grote opluchting van Marco en Gijs. Het doel voor dit jaar is namelijk minimaal 50 bezoekers, 2 DJ’s, een BBQ en de biertap is dit jaar ook weer van de partij. Het kost veel tijd om dit alles te realiseren dus Linde is van harte welkom. Daarnaast kan er nu ook gedacht worden aan het promoten van het evenement. Linde schut de flyers uit haar mouw, dus dat kom helemaal goed.

Het is elk jaar weer een heel gepuzzel om een geschikte datum te vinden wanneer het tuinfeest gehouden kan worden. Ook alles wat er verder geregeld moet worden neem veel tijd in beslag, maar met de hulp van alle kanten wordt het dit jaar ook weer een geslaagd feestje. Wij willen dan ook iedereen die geholpen heeft bij het realiseren van dit tuinfeest hartelijk danken voor hun bijdrage.

Marco Linde Gijs